Klik hier voor het downloaden van het complete test overzicht.

Laboratorium Voor Materiaal Onderzoek

Testing, Research & Development. Betekent risico's minimaliseren

In een 24-uurs economie verandert veel en volgen nieuwe trends elkaar snel op. Een eenheid binnen Europa biedt professionele aanbieders een mogelijkheid tot groei, mits men in staat is om hun concurrentiekracht te behouden of misschien wel te vergroten. De kwaliteit van uw textielproduct is binnen zo'n markt van essentieel belang. Slechte grondstoffen, weefsels of breisels veroorzaken dikwijls aanzienlijke schade en financieel verlies en verzwakken hiermee uw concurrentie positie. Om deze risico's te minimaliseren is een goede en constante kwaliteitsbeheersing onontbeerlijk.


Testen is weten

Textile Lab als onafhankelijk onderzoeksinstituut kan u hierbij helpen. Met behulp van gestandaardiseerde testmethodes onderzoekt Textile Lab of de kwaliteit van uw product voldoet aan de eisen van uw afnemers of aan uw eigen eisen. Dit geeft u de zekerheid dat uw product deugdelijk is geproduceerd. Textile Lab beschikt over geavanceerde apparatuur en bezit een brede technische kennis. Daardoor zijn wij in staat elk door u gewenst onderzoek uit te voeren en uw producten op specifieke eisen te testen en akkoord te bevinden.


Turnkey oplossingen

Textile Lab heeft een groot assortiment aan onderzoeken die zij voor u kan verrichten. Maar er is meer mogelijk. Indien u speciale wensen heeft, kunnen we zorg dragen voor Turnkey oplossingen. Prijs en levertijd behoeven geen struikelblok te zijn. Voor een groot aantal onderzoeken bieden wij een 2 tot 5 dagen service en als dat nog niet snel genoeg is, heeft u nog de mogelijkheid over een 24-uurs service.